Olno | Opel Vivaro Camperbus 2 persoons

Prijs per dag vanaf:

95.00

Mooi en complete camperbus geschikt voor 2 personen.

Ophalen: 14:00 Terugbrengen: 10:00
Categorie:

Beschrijving

De Olno is met zijn eigenwijze uitstraling net iets anders dan zijn oudere zus Dava. Hij biedt plaats aan drie passagiers waarvan er twee kunnen slapen op de slaapbank. Voor een eventueel derde persoon bieden wij een klein tentje wat tegen een geringe meerprijs mee te huren is.

Hefdak

Open je het hefdak dan ontstaat er een ruime bergruimte zodat je de camperbus verder leeg kunt houden. Wel zo handig dachten wij. Zoals op al onze modellen is een handige luifel gemonteerd waar je heerlijk onder kunt schuilen tegen de zon of de regen. De huishoud-accu wordt zowel tijdens het rijden als wel op de camping automatisch opgeladen. Omdat alle apparatuur geselecteerd is op zijn zuinigheid kun je geruime tijd kamperen zonder dat de accu opgeladen moet worden, de verlichting en koelkast zullen het ruim een volle dag blijven doen.

Rijcomfort

De Olno laat zich zonder tegenstribbelen door smalle straatjes sturen. Onze camperbussen rijden namelijk als een normale iets grotere auto. Volgens ons is dit ook één van de belangrijkste redenen waarom de populariteit van dit formaat campers zo ontzettend is gegroeid de laatste jaren. De Olno staat in de wintermaanden vaak ongeduldig te wachten totdat hij weer leuke uitjes kan maken. Ook weekendjes weg vindt hij heerlijk om te doen. De Olno heeft een trekhaak waardoor het mogelijk is een fietsendrager te monteren die geschikt is voor het meenemen van elektrische fietsen.

Extra informatie

Slaapplaatsen

2

Zitplaatsen

3

Kilometers (vrij)

400 km per dag

Airconditioning

De standaard airconditioning van de auto

Transmissie

Handgeschakeld

Parkeersensoren achter

Ja

Brandstof

Diesel

Kenteken

PK-123-K

Merk/Type

Opel Vivaro

Bouwjaar

2014

Chassisnummer

W0LJ7B7B2EV631926