Camper huren brabant

Camper huren Brabant

Wil je een camper huren in Brabant dan kom je al heel snel bij Camperpunt van Herpen terecht. Dit is niet verwonderlijk! Onze camperverhuur locatie is gevestigd in Berlicum, een klein dorp zeer dicht tegen ‘s-Hertogenbosch aan. Berlicum is zeer goed te bereiken vanwege de ligging aan de A2. Deze centrale ligging maakt het dat velen ons in Brabant hebben weten te vinden. Sinds 2017 bieden wij, als onderdeel van Autopunt van Herpen, luxe camperbussen aan. 

Waarom altijd ver weg? De mogelijkheden bij het reizen met een camperbus zijn haast onbeperkt. Onze luxe campers brengen je naar de mooiste plekjes binnen Europa. Maar waarom altijd zo ver weg. Sinds kort hebben we helaas kennis moeten maken met het coronavirus en ineens gingen de grenzen dicht. Hierdoor werden we plots beperkt in de mogelijkheden en een aantal van onze huurders besloten hierdoor eens lekker in de buurt te blijven. Ze kwamen vaak enthousiast terug met de mooiste foto’s en verhalen.

Wil je Brabant leren kennen dan is dat met een camperbus natuurlijk de allerleukste manier. Er zijn veel ontzettend mooie campings in Brabant waar je de mogelijkheid hebt te overnachten. Je kunt leuke en leerzame citytrips combineren met het ontspannen camperen op de mooiste campings. Op de site van de anwb vind je een overzicht van alle campings in Brabant.

Vlag Noord Brabant

Onze campers bezichtigen?

Wil je graag even binnen kijken in onze campers?

Maak dan eerst even een afspraak, dit kan eenvoudig tijdens onze openingstijden op telefoonnummer 073-503 12 24.

Team Camperpunt