op vakantie met camper

Op vakantie met Camper

Ben jij van plan een camperreis te maken? Lees dan hier waar je allemaal aan moet denken. Allereerst is de keuze van de camper natuurlijk van belang. Wij bieden een aantal verschillende modellen aan die variëren in grootte en mogelijkheden. Bij onze kleinere campers heb je de beschikking over een uitklapbaar bed en een vast keukentje terwijl onze grotere campers ook over een toilet en douche beschikken. Daarnaast bieden de grotere campers ook ruimte voor 2 extra passagiers. Ben je dus van plan met zijn 4-en op reis te gaan dan is de keuze snel gemaakt. Wel dien je dan een tentje mee te nemen want het vaste bed biedt plaats aan 2 volwassen personen.

Compacte campers, groots plezier

Het grote voordeel van de kleinere campers is vanzelfsprekend het compacte ervan. Deze campers rijden zo makkelijk als een “grote” luxe auto en parkeren is geen enkel probleem. Zelfs parkeergarages is vaak geen probleem omdat de camper een hefdak heeft. Dit is tijdens het rijden gesloten en daardoor blijft de camper relatief laag. Een klein keukentje geeft je de mogelijkheid te koken en je spulletjes af te spoelen. De bank tover je in een handomdraai om in een ruim tweepersoons bed.

Waar gaat jouw camperreis naartoe?

Niet geheel onbelangrijk is natuurlijk jouw bestemming. Alhoewel het “onderweg zijn” met een camper vaak al gezien wordt als het begin van de vakantie. Even pauzeren onderweg doe je nu heerlijk in de camper. Binnen no-time draai je de luifel uit en zit je ontspannen te genieten van je meegenomen drankje.  Al onze campers hebben een ingebouwde koelkast die tijdens het reizen jouw drankjes lekker koel houdt. Sommige klanten van ons maken city-trips waarbij ze telkens voor een aantal dagen verschillende steden aandoen. Anderen kiezen weer voor mooie bestemmingen in Scandinavië, Tsjechië of Polen. Onze campers hebben een uitgebreide Europese dekking dus de mogelijkheden zijn oneindig. Op onze website schreven we al eerder over de leuke website Campercontact waar je leuke ideeën kunt opdoen over de meest originele camperreizen. Tegenwoordig hebben zij ook een handige app die je voor een klein tarief kunt downloaden op je telefoon. Ga je naar het buitenland? Verdiep je dan vooraf in de regels van het desbetreffende land over bijvoorbeeld wild kamperen. Tijdens het reizen met een camper heb je af en toe een stop nodig bij een camperservicepunt om bijvoorbeeld het vuile water te lozen en het toilet te legen. Slapen doe je op een camperplaats of een camping. In sommige landen mag je ook wild kamperen maar zorg dat je dit altijd zeker weet voordat je besluit zomaar te overnachten.

Belangrijk bij kamperen met een camper

Voordat je aan je reis begint is het belangrijk de camper goed te controleren. Zorg ervoor dat alle kastjes goed dicht zitten want anders ligt de gehele inhoud binnen no-time op de grond. Ken de afmetingen van de camper! Het zal niet vaak voorkomen maar er zijn soms tunnels waar je niet met al onze campers onderdoor kunt. Op onze website vind je alle maten van jouw camper. Zorg daarnaast altijd dat je de gasfles dichtdraait voordat je gaat rijden. Ook de elektrokabel dien je niet te vergeten. Je zal niet de eerste zijn die het elektropaaltje achter je aansleept over de camping. Een rondje om de camper kost je minder dan één minuut en kan je veel ellende besparen.

Camper huren in Brabant

Denk jij erover eens een campervakantie te gaan maken dan helpen wij je graag door het geven van goed advies. Wij zijn 6 dagen per week open en je bent van harte welkom in onze showroom. De koffie staat klaar!

Camperbus landweggetje
Camper in de bergen

Onze campers bezichtigen?

Wil je graag even binnen kijken in onze campers?

Maak dan eerst even een afspraak, dit kan eenvoudig tijdens onze openingstijden op telefoonnummer 073-503 12 24.

Team Camperpunt