Privacy

Jouw privacy is bij ons in goede handen!

Camperpunt van Herpen BV Camperpunt van Herpen BV, gevestigd aan Sassenheimseweg 76
5258 HL BERLICUM, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Contactgegevens:
Camperpuntvanherpen
Sassenheimseweg 76
5258 HL BERLICUM

Telefoon: +31735031224

M. van de Wiel is de Functionaris Gegevensbescherming van Camperpunt van Herpen BV. Hij is te bereiken via info@camperpuntvanherpen.nl

Persoonsgegevens die wij verwerken
Camperpunt van Herpen BV verwerkt geen persoonsgegevens omdat op onze site geen persoonsgegevens achter gelaten kunnen worden. Ook gebruiken we geen social media plugins.

Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken
Onze website en/of dienst heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. Tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als je er van overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op via info@camperpuntvanherpen.nl, dan verwijderen wij deze informatie.

Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken
Camperpunt van Herpen BV verwerkt jouw persoonsgegevens voor de volgende doelen:
– Het afhandelen van jouw betaling
– Je de mogelijkheid te bieden een account aan te maken

Geautomatiseerde besluitvorming
Camperpunt van Herpen BV neemt niet op basis van geautomatiseerde verwerkingen besluiten over zaken die (aanzienlijke) gevolgen kunnen hebben voor personen. Het gaat hier om besluiten die worden genomen door computerprogramma’s of -systemen, zonder dat daar een mens (bijvoorbeeld een medewerker van Camperpunt van Herpen BV) tussen zit.

Hoe lang we persoonsgegevens bewaren

Camperpunt van Herpen BV bewaart je persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor je gegevens worden verzameld. Wij hanteren de volgende bewaartermijnen voor de volgende (categorieën) van persoonsgegevens:

(Categorie) persoonsgegevens > Bewaartermijn 2 jaar > nafacturatie
Personalia > Bewaartermijn 2 jaar > nafacturatie
Adres > Bewaartermijn 2 jaar > nafacturatie

Delen van persoonsgegevens met derden
Camperpunt van Herpen BV verstrekt uitsluitend aan derden en alleen als dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met jou of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken
Camperpunt van Herpen BV gebruikt alleen technische en functionele cookies. En analytische cookies die geen inbreuk maken op je privacy. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen op jouw computer, tablet of smartphone. De cookies die wij gebruiken zijn noodzakelijk voor de technische werking van de website en jouw gebruiksgemak. Ze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en onthouden bijvoorbeeld jouw voorkeursinstellingen. Ook kunnen wij hiermee onze website optimaliseren. Je kunt je afmelden voor cookies door je internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kun je ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van je browser verwijderen.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen
Je hebt het recht om je persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Dit kun je zelf doen via de persoonlijke instellingen van jouw account. Daarnaast heb je het recht om je eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van jouw persoonsgegevens door ons bedrijf en heb je het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat je bij ons een verzoek kan indienen om de persoonsgegevens die wij van jou beschikken in een computerbestand naar jou of een ander, door jou genoemde organisatie, te sturen.

Wil je gebruik maken van je recht op bezwaar en/of recht op gegevensoverdraagbaarheid of heb je andere vragen/opmerkingen over de gegevensverwerking, stuur dan een gespecificeerd verzoek naar info@camperpuntvanherpen.nl.

Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door jou is gedaan, vragen wij jou een kopie van je identiteitsbewijs bij het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie je pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van je privacy. Camperpunt van Herpen BV zal zo snel mogelijk, maar in ieder geval binnen vier weken, op jouw verzoek reageren.

Camperpunt van Herpen BV wil je er tevens op wijzen dat je de mogelijkheid hebt om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

Hoe wij persoonsgegevens beveiligen
Camperpunt van Herpen BV neemt de bescherming van jouw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als jij het idee hebt dat jouw gegevens toch niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op met onze klantenservice of via info@camperpuntvanherpen.nl


Reviews

Camperpunt van Herpen

De klanten aan het woord

Chantal van Zandvoort 14-5-2018

Facebook
Mooie camper en een goede uitstraling fijn camper voor paar dagen er van tussen te kunnen gaan goed service

Tijs Verbeek 4-7-2018

Facebook
Ik heb een maand een camper gehuurd om rond te trekken door Oost-Europa en dit is mij zeer goed bevallen. Het aantal vrije kilometers was veel te veel om te overschrijden in een maand. Bovendien heeft de camper precies wat je nodig hebt, niet meer, niet minder. Precies genoeg ruimte en mogelijkheden voor zijn 2en. Zowel de ietwat lastige bergweggetjes als de extreem lange ritten waren prima te doen met deze camper. Zo makkelijk als je ergens gaat staan, ben je ook weer op weg. Dus rondtrekken in deze camper was ideaal. We hebben gestaan op erg idyllische plekken. Ook de service van van Herpen is erg goed, erg vriendelijke mensen die de tijd voor je nemen. Bij problemen werden we meteen telefonisch te woord gestaan, zelfs op een late zondagavond.

Sander Korringa 26-8-2017

Facebook
Alles ging perfect, van het ophalen, het genieten van onze vakantie tot het terugbrengen van de camper. Wij raden Camperpunt van Herpen ten zeerste aan!

Ciska van Oijen 15-8-2017

Facebook
Degelijke Camper voor veel veilige en aangename kilometers! Zeer compact en na onze kleine tips, ontbreekt het aan niets. Soepele communicatie en dus zeker een aanrader !!

Joep Leijten 5-9-2017

Facebook
Heerlijk weekend in Zeeland gehad met de camper van Camperpunt van Herpen. Mooi strak afgewerkt van binnen, schoon en van alle gemakken voorzien. De kinderen vonden het echt een hele beleving om "boven in de tent" op het dak te slapen. Auto- en Camperpunt Van Herpen is een fijn bedrijf. Wij komen we al jaren en zijn altijd dik tevreden. Aanrader!

VM 13-4-2019

Trustpilot
perfect! Mooie schone camper met een uitstekend rijcomfort voor een prima prijs. Geen op- of aanmerkingen; gewoon goed!

Jessy 11-6-2019

Trustpilot
mini-vakantie met de camper Mijn zoon (9 jaar) en ik hebben een geweldige mini-vakantie gehad met de camper van van Herpen. De camper is mooi, schoon en van alle gemakken voorzien. We gaan de eerst volgende vakantie wederom op pad met een camper van van Herpen!

Jan Willem van Leeuwe 28-7-2019

Trustpilot
Fantastische camper Fantastische camper. Ook hele goede communicatie per mail

Hans Grootmeijer 30-6-2019

Trustpilot
Prima camper! Uitstekend geholpen bij reserveren, ophalen en inleveren. Maar het belangrijkste: prima camper die helemaal aan onze verwachtingen voldeed.

Karin 21-7-2019

Trustpilot
Camper Stiki Camper Stiki 3 weken gehuurd, alles was perfect! Super klantvriendelijk.
Lees meer...