ONS VERHAAL, IN EEN NOTENDOP.

Op de terugweg van onze wintersport in de winter van 2017. Terwijl onze vrouwen en kinderen achterin ons busje gezellig spelletjes spelen neemt ons gesprek voorin het busje een plezierige wending. Hoe leuk zou het zijn als we dit busje ombouwen naar een camperbusje? We hebben de expertise, de ruimte en de garage voor het technische gedeelte. We zouden dit busje dan bijvoorbeeld kunnen verhuren. Of misschien maken we er wel twee!

En wat tijdens deze reis begon als een leuk ideetje kreeg al snel vorm en voor we het wisten was Camperpunt van Herpen geboren. De eerste bus werd aangekocht en voorzichtig begon onze zoektocht naar de juiste materialen, contacten, indeling en nog veel meer. Enthousiast struinden we alle camperbeurzen af en dachten we na over allerlei praktische zaken. Enkele maanden later was het zover; de Dava was geboren. Een luxe camperbus die plaats biedt aan 5 passagiers en 4 slaapplaatsen heeft. We hadden de smaak te pakken dus al snel volgde de volgende bus, de Olno. Deze beschikt over 3 zitplaatsen en 2 slaapplaatsen. En hier stopte het niet!

De leuke en positieve reacties die wij mochten ontvangen het eerste jaar zorgden ervoor dat wij doorgingen en ondertussen staan ook onze camperbussen “Stiki” en “Mats” te popelen mooie reizen te gaan maken. Al onze bussen zijn voorzien van de nodige handigheidjes en comfort. Een tweepits gasfornuis, wastafel met stromend water en voldoende opbergruimte. Ook een koelkastje en zelfs een telefoonlader mochten natuurlijk niet ontbreken. De LED verlichting zorgt er tenslotte voor dat u lekker lang weg kan blijven zonder uw (extra) accu op te moeten laden. Kortom, een skala aan luxe speciaal voor u!

-Niels en Michiel-

Huur je bij ons een camperbus dan garanderen wij je een topproduct en een service zoals het hoort. Wij nemen de tijd voor je en zorgen dat je onbekommerd op vakantie kunt, daar kun je van op aan!

team autopunt
Heb je een vraag? Bel direct!
073-503 12 24
Klaar voor vertrek voor pand

WAAROM EEN CAMPERBUS?

  • Deze camperbus rijdt als een forse luxe wagen.
  • Ideaal voor elke stad en parkeergarage.
  • De campers zijn compleet ingericht.
  • Onze huurprijzen zijn zeer concurrerend.
  • Van alle gemakken voorzien, o.a. airco, 6 versnellingen, sensoren, radio-cd en elektrische ramen en spiegels.
  • 100% optimaal onderhouden.
  • Inclusief heldere instructie.

Reviews

Camperpunt van Herpen

De klanten aan het woord

Mario Aguilar Guevara 5

Trustpilot
Excellent service and attention from the owner. Camper is just perfect for 2 people.

Natasja 4-9-2019

Trustpilot
Erg goed bevallen. Mooie nette camper. Vriendelijk en snel geholpen. Voor herhaling vatbaar

VM 13-4-2019

Trustpilot
perfect! Mooie schone camper met een uitstekend rijcomfort voor een prima prijs. Geen op- of aanmerkingen; gewoon goed!

Jessy 11-6-2019

Trustpilot
mini-vakantie met de camper Mijn zoon (9 jaar) en ik hebben een geweldige mini-vakantie gehad met de camper van van Herpen. De camper is mooi, schoon en van alle gemakken voorzien. We gaan de eerst volgende vakantie wederom op pad met een camper van van Herpen!

Jan Willem van Leeuwe 28-7-2019

Trustpilot
Fantastische camper Fantastische camper. Ook hele goede communicatie per mail

Hans Grootmeijer 30-6-2019

Trustpilot
Prima camper! Uitstekend geholpen bij reserveren, ophalen en inleveren. Maar het belangrijkste: prima camper die helemaal aan onze verwachtingen voldeed.

Karin 21-7-2019

Trustpilot
Camper Stiki Camper Stiki 3 weken gehuurd, alles was perfect! Super klantvriendelijk.

Willio Brands 22-7-2019

Trustpilot
Fijn bedrijf. Prima Vakantie . Goede overeenkomst en kwaliteit van camperbus. Erg prettig in afhandeling.

Jan van der Steen 26-7-2019

Trustpilot
Met de camper naar Engeland Afgelopen juni hebben we gebruik gemaakt van een camper van Camperpunt van Herpen. Onze ervaringen: fijne compacte camper en rijdt perfect, flexibele en prettige behandeling door personeel. Zeker voor herhaling vatbaar! Het weer in Engeland was ver onder de maat, maar dat kan de camper ook niet helpen! Groet Anny en Jan van der Steen.

50 + echtpaar 4-8-2019

Trustpilot
Toffe camperbus Toffe, nette camperbus, van alle gemakken voorzien voor heerlijk kamperen. Trek je super gemakkelijk mee van camping naar camping, via alle wegen, geen dorp of landweggetje te smal om te bereiken. Fietsen achterop en de mobiliteit is optimaal. Luifeltje uit, stoeltjes uitklappen en genieten maar!
Lees meer...
%d bloggers like this: