ONS VERHAAL, IN EEN NOTENDOP.

Op de terugweg van onze wintersport in de winter van 2017. Terwijl onze vrouwen en kinderen achterin ons busje gezellig spelletjes spelen neemt ons gesprek voorin het busje een plezierige wending. Hoe leuk zou het zijn als we dit busje ombouwen naar een camperbusje? We hebben de expertise, de ruimte en de garage voor het technische gedeelte. We zouden dit busje dan bijvoorbeeld kunnen verhuren. Of misschien maken we er wel twee!

En wat tijdens deze reis begon als een leuk ideetje kreeg al snel vorm en voor we het wisten was Camperpunt van Herpen geboren. De eerste bus werd aangekocht en voorzichtig begon onze zoektocht naar de juiste materialen, contacten, indeling en nog veel meer. Enthousiast struinden we alle camperbeurzen af en dachten we na over allerlei praktische zaken. Enkele maanden later was het zover; de Dava was geboren. Een luxe camperbus die plaats biedt aan 5 passagiers en 4 slaapplaatsen heeft. We hadden de smaak te pakken dus al snel volgde de volgende bus, de Olno. Deze beschikt over 3 zitplaatsen en 2 slaapplaatsen. En hier stopte het niet!

De leuke en positieve reacties die wij mochten ontvangen het eerste jaar zorgden ervoor dat wij doorgingen en ondertussen staan ook onze camperbussen “Stiki” en “Mats” te popelen mooie reizen te gaan maken. Al onze bussen zijn voorzien van de nodige handigheidjes en comfort. Een tweepits gasfornuis, wastafel met stromend water en voldoende opbergruimte. Ook een koelkastje en zelfs een telefoonlader mochten natuurlijk niet ontbreken. De LED verlichting zorgt er tenslotte voor dat u lekker lang weg kan blijven zonder uw (extra) accu op te moeten laden. Kortom, een skala aan luxe speciaal voor u!

-Niels en Michiel-

Binnenkijken Roja

Huur je bij ons een camperbus dan garanderen wij je een topproduct en een service zoals het hoort. Wij nemen de tijd voor je en zorgen dat je onbekommerd op vakantie kunt, daar kun je van op aan!

Heb je een vraag? Bel direct!
073-503 12 24
Vivaro keuken camperbus

WAAROM EEN CAMPERBUS?

  • Deze camperbus rijdt als een forse luxe wagen.
  • Ideaal voor elke stad en parkeergarage.
  • De campers zijn compleet ingericht.
  • Onze huurprijzen zijn zeer concurrerend.
  • Van alle gemakken voorzien, o.a. airco, 6 versnellingen, sensoren, radio-cd en elektrische ramen en spiegels.
  • 100% optimaal onderhouden.
  • Inclusief heldere instructie.

Onze campers bezichtigen?

Wil je graag even binnen kijken in onze campers?

Maak dan eerst even een afspraak, dit kan eenvoudig tijdens onze openingstijden op telefoonnummer 073-503 12 24.

Team Camperpunt