Camper huren

Ben jij van plan een camper te huren?

Altijd al gedroomd van een campervakantie? Prachtige stedentrips maken of langs de Franse westkust afzakken naar de Middellandse zee. Of eindelijk dan maar eens een keer naar het Noorden, het prachtige Scandinavië. In het voor- en naseizoen rijdt u in Noorwegen over de rustige en goed onderhouden wegen. Of met de camperbus over smalle fjordweggetjes terwijl je geniet van de oase van rust die het reizen met een camper met zich meebrengt. Het is allemaal mogelijk met onze campers.

Al jaren worden er met onze campers de mooiste camperreizen gemaakt en met grote regelmaat worden wij verrast door de fantastisch mooie vakantiefoto’s. Onze campers komen werkelijk op de mooiste plekken van Europa. Op vakantie met de camper is een leuke en ontspannen manier om deze mooie en unieke plaatsen te bezoeken. Op al onze campers zit standaard een tweepersoons fietsendrager wat het mogelijk maakt je eigen fietsen mee te nemen. Daarnaast zijn al onze campers geschikt om te mogen rijden met een gewoon B rijbewijs.

Ben je totaal onervaren in het reizen met een camper, geen probleem! Wij helpen je graag op weg. Allereerst ben je van harte welkom eens een kijkje te komen nemen in onze vestiging te Berlicum (nabij ’s-Hertogenbosch). Hier laten we je verschillende campers zien en daarnaast geven we je informatie en tips over bestemmingen en over wet- en regelgeving. En voordat je daadwerkelijk straks op pad gaat met jouw camper dan mag je rekenen op een uitgebreide en gedegen instructie van een van onze medewerkers.

Camperbus landweggetje

Onze campers bezichtigen?

Wil je graag even binnen kijken in onze campers?

Maak dan eerst even een afspraak, dit kan eenvoudig tijdens onze openingstijden op telefoonnummer 073-503 12 24.

Team Camperpunt