campervakantie

Je campervakantie begint bij ons!

Ben jij op zoek naar een avontuurlijke vakantie? In dat geval is een vakantie met de camper ideaal! Je reismogelijkheden zijn haast onbeperkt en met een van onze compacte campers ben je binnen no-time onderweg. Heerlijk genieten met je eigen fiets. Al onze camperbussen zijn namelijk standaard uitgerust met een fietsendrager voor 2 fietsen. Na je fietstocht kun je lekker uitpuffen onder de luifel en genieten van een lekker koud drankje. Kortom, een campervakantie biedt je een heel scala aan mogelijkheden.

Campervakantie en stedentrip

Onze compacte en luxe campers bieden je de vrijheid moeiteloos overal te komen. Zo kun je gewoon gebruik maken van normale parkeerplaatsen. Hierdoor zijn onze campers ook uitermate geschikt voor het maken van stedentrips. Je rijdt comfortabel van stad naar stad, parkeert je camper aan de rand van de stad of rijdt gewoon het centrum in. Je manoeuvreert onze camperbussen moeiteloos door smalle straatjes!

Avontuurlijke campervakantie

Misschien wil jij juist wel wat meer avontuur! Zet dan koers naar het Noorden en ga op avontuur in Scandinavië. Hier heb je ontelbare mogelijkheden van jouw campervakantie een onvergetelijke vakantie te maken. Fietsen, wandelen maar ook raften behoort tot de mogelijkheden. Een bezoek aan de beroemde fjorden maakt jouw campervakantie compleet!

Meer inspiratie campervakanties

Wil je gewoon van camping naar camping of een paar dagen lekker ergens blijven staan? Een mooie camping aan het water? Niets is onmogelijk! Met onze camperbussen ben je overal welkom. Onze klanten komen vaak terug met de mooiste verhalen en foto’s.

Camper in de bergen

Onze campers bezichtigen?

Wil je graag even binnen kijken in onze campers?

Maak dan eerst even een afspraak, dit kan eenvoudig tijdens onze openingstijden op telefoonnummer 073-503 12 24.

Team Camperpunt