covid

Flexibele annuleringsregeling

Er worden striktere corona maatregelen ingevoerd. Wat betekent dit voor mijn boeking?

Alleen wanneer je reis onmogelijk door kan gaan door de corona maatregelen kun je gebruik maken van de flexibele annuleringsregeling, bijvoorbeeld wanneer de overheid reizen verboden heeft. Is dit niet het geval? Dan kun je altijd in overleg met ons proberen een nieuwe datum te plannen voor je reis. Zo kan je reis gewoon doorgaan zonder verdere kosten.

Mijn oorspronkelijke reisplannen zijn niet meer uitvoerbaar door corona maatregelen. Wat kan ik nu doen?

Wanneer de situatie op jouw oorspronkelijke bestemming verandert, kun je je reisplannen eenvoudig aanpassen met de camper. Je kunt altijd je route of bestemming aanpassen, zelfs onderweg. Als je toch liever wil vasthouden aan je oorspronkelijke plannen dan kun je altijd in overleg met ons een nieuwe datum plannen voor je reis. Zo kan je reis gewoon doorgaan zonder verdere kosten. Zolang het door corona maatregelen niet onmogelijk is om op reis te gaan kun je helaas geen aanspraak maken op onze flexibele annuleringsregeling.

De situatie rond corona verslechtert en ik ga liever niet meer op reis op de oorspronkelijke boekingsdata. Wat kan ik nu doen?

In dit geval kunnen we samen een nieuwe datum plannen voor je reis. Zo kan je reis gewoon doorgaan zonder verdere kosten. Zolang het door corona maatregelen niet onmogelijk is om op reis te gaan kun je helaas geen aanspraak maken op deze flexibele annuleringsregeling.

De overheid heeft verboden om op vakantie te gaan. Kan ik gebruik maken van de flexibele annuleringsregeling?

Ja, als het verboden is om op vakantie te gaan dan maak je aanspraak op onze flexibele annuleringsregeling.

Alle campings en camperplaatsen zijn gesloten. Kan ik gebruik maken van de flexibele annuleringsregeling?

Als alle campings en camperplaatsen in Nederland gesloten zijn en de grenzen met het buitenland ook, dan kun je feitelijk niet op reis met de camper. Daarom kun je dan aanspraak maken op onze flexibele annuleringsregeling.

De grenzen met het buitenland zijn gesloten en ik wilde graag naar het buitenland. Kan ik gebruik maken van de annuleringsregeling?

Als je voornemens was om de grens over te gaan maar dit is absoluut onmogelijk, dan kun je aanspraak maken op onze flexibele annuleringsregeling. Het is dan wel nodig dat je een bestemming in het buitenland hebt vastgelegd bij de aanvraag van je boeking.

Ik heb een camper gehuurd voor het bezoeken van een evenement dat vanwege corona maatregelen is geannuleerd. Kan ik gebruik maken van de annuleringsregeling?

In dit geval kun je aanspraak maken op onze flexibele annuleringsregeling. Je moet dan wel bij de boeking hebben vermeld dat je naar dit officiële evenement gaat en je moet de annulering kunnen bewijzen door je betaalde ticket en de annulering van het event te overleggen.

Enkele dagen voor de startdatum van jouw boeking voert de overheid nieuwe maatregelen in waardoor reizen met een camper niet meer mogelijk is. Kan ik gebruik maken van de annuleringsregeling?

Je kunt in deze situatie tot 24 uur voor vertrek annuleren. Zorg dat je je annulering direct meldt zodra de beperking is aangekondigd.

Ik ben ziek, of iemand in mijn reisgezelschap is ziek. Kan ik gebruik maken van de annuleringsregeling?

In dit geval kun je in overleg met de verhuurder proberen een nieuwe datum te plannen voor je reis. Je maakt helaas geen aanspraak op onze flexibele annuleringsregeling, dus de reguliere annuleringsvoorwaarden zijn van kracht. Je kunt je natuurlijk wel verzekeren tegen annuleringskosten bij ziekte met een normale annuleringsverzekering of reisverzekering.

Mijn oorspronkelijke land van bestemming staat geen toeristische reizen meer toe. Nu moet ik een andere bestemming kiezen. Kan ik gebruik maken van de annuleringsregeling?

In dit geval kun je in overleg met ons proberen een nieuwe datum te plannen voor je reis. Je maakt helaas geen aanspraak op onze flexibele annuleringsregeling, dus de reguliere annuleringsvoorwaarden zijn van kracht.

De specifieke camping waar ik naartoe wil is gesloten of volgeboekt. Kan ik gebruik maken van de annuleringsregeling?

In dit geval kun je in overleg met ons proberen een nieuwe datum te plannen voor je reis. Je maakt helaas geen aanspraak op onze flexibele annuleringsregeling, dus de reguliere annuleringsvoorwaarden zijn van kracht.

De weersverwachtingen vallen tegen en mijn vakantie dreigt in het water te vallen. Kan ik gebruik maken van de annuleringsregeling?

In dit geval kun je in overleg met ons proberen een nieuwe datum te plannen voor je reis. Je maakt helaas geen aanspraak op onze flexibele annuleringsregeling, dus de reguliere annuleringsvoorwaarden zijn van kracht.

Onze campers bezichtigen?

Wil je graag even binnen kijken in onze campers?

Maak dan eerst even een afspraak, dit kan eenvoudig tijdens onze openingstijden op telefoonnummer 073-503 12 24.

Team Camperpunt