Campercontact App

Denk je eraan aankomend jaar met een camper op pad te gaan dan wil je natuurlijk weten waar je met de camper kan en mag staan. Hiervoor is een mooie en handige app ontwikkeld namelijk “Campercontact”. In deze app zitten maar liefst meer dan 25.000 camperlocaties in meer dan 50 landen. Je vindt zeer gedetailleerde informatie over de verschillende camperplaatsen en over campings die campervriendelijk zijn. De informatie komt deels van de gebruikers zelf die locaties, foto’s en beoordelingen kunnen toevoegen.

Wat vooral handig is binnen de app is de mogelijkheid direct naar de door jouw gekozen camperplaats te navigeren via je eigen navigatiesoftware. Ook kun je je eigen locatie, waar je bijvoorbeeld de camperbus hebt neergezet, opslaan waardoor je eenvoudig terug naar je camper kunt navigeren. Volop handigheidjes dus!

De app is compatibel met smartphones en tablets met een iOS en Android-besturingssysteem (de meest gangbare modellen).

Er is een gratis proefversie beschikbaar waarbij slechts een deel van de gehele database wordt getoond. De volledige app kost slechts € 5,99 per jaar terwijl deze voor NKC-leden zelfs gratis is.