CAMPERCONTACT

Wilt u binnenkort nog weg met een camperbus of bent u zich reeds aan het voorbereiden op het volgende seizoen dan is het misschien zinvol eens een kijkje te nemen op de website Campercontact. Deze website is een initiatief van NKC (Nederlandse Kampeerauto Club) Op de website van NKC vindt u allerlei nuttige en leuke informatie over het kamperen mat een camper of camperbus. Dus gaat u binnenkort een camper huren dan is de website van NKC zeker een aanrader!

Op Campercontact vindt u een duidelijk en uitgebreid overzicht van camperplaatsen in Nederland en in de rest van Europa. Dit overzicht komt tot stand door andere camperaars en is inclusief reviews en foto’s. Er zijn zelfs al 24058 camperplaatsen in 51 landen opgenomen in de database van Campercontact. Ook bestaat er de mogelijkheid een Campercontact-app te downloaden met allerlei leuke en handige tools. Een daarvan is om camperlocaties op een navigatiesysteem te zetten zodat u er eenvoudig naartoe kan navigeren.

Camper routes

Op de website van Campercontact staan ontzettend veel routes die uitermate geschikt zijn voor de camper liefhebber. Met deze camper-routes maak je prachtige, goed voorbereide campertrips. Je rijdt met je eigen gehuurde camper, zonder groep, maar wel volgens de meest actuele route van de groepsreizen. Zo beleef je de ultieme vrijheid van het kamperen. Zo is er een Eifel-Tour, een Bloembollenroute of de mogelijkheid kraanvogels te spotten in Duitsland. Sommige routes adviseren een fiets mee te nemen waardoor u het kamperen prachtig kunt combineren met mooie fietstochten. Wij bieden tegen een geringe meerprijs een fietsendrager aan die op onze camperbussen gemonteerd kan worden. Ons advies: neem eens een kijkje op de website van Campercontact en laat u verleiden door de mooie verhalen over het kamperen in een camper!