Camperpunt bouwt Tasman Camperbus

Vandaag zijn we gestart met de bouw van een geheel nieuwe camperbus. En dit keer wordt het een beetje groter dan wat je gewend bent bij Camperpunt van Herpen.

Als bus is er dit keer gekozen voor een zeer luxe Peugeot Boxer met een zeer krachtige 2.2 HDI motor die maar liefst 150 PK levert. Dit vermogen zorgt ervoor dat je moeiteloos door de bergen komt. De bus is reeds voorzien van een achteruitrijcamera, adaptive cruise-control en luxe bekleding. Voor de inbouw hebben we gekozen voor het zeer mooie design van Tasman Campers. Dit functionele ontwerp heeft zich al jaren bewezen en staat garant voor kwaliteit en uitstraling! Een vast tweepersoonsbed en een vaste natte cel (waar zich een toilet en douche bevinden) horen bij de standaard uitrusting. Verder zal de camperbus voorzien worden van een comfortabele ringverwarming, warm water en een gebruiksvriendelijke kookplaat.

De camperbus zal daarnaast perfect geïsoleerd worden waardoor het ook mogelijk is in het voor- en naseizoen lekker te genieten van de vrijheid die deze camperbus je zal bieden. Onze nieuwe aanwinst zal de naam Roja krijgen en we hopen dat we ze in het vroege voorjaar uitgebreid aan jullie voor te kunnen stellen. Als voorproefje vast een paar foto’s van het Tasman design. Camperpunt van Herpen hoopt met deze uitbreiding tegemoet te komen aan de wensen van onze klanten. Het aantal boekingen dat reeds voor 2019 gemaakt is veelbelovend!

Vanzelfsprekend ben je van harte welkom eens een kijkje te komen nemen op de Sassenheimseweg 76 te Berlicum, de koffie staat ook in de winter gewoon voor je klaar!

Binnenkijken Roja