Campings weer open!

Goed nieuws want vanaf 1 juli mogen de campings in Nederland weer open. Dit is één van de besluiten van het kabinet dat deel uitmaakt van het langzaam en gecontroleerd opheffen van de Corona-lockdown. Dit betekent ook dat de sanitair gebouwen tegen die tijd weer gebruikt mogen worden.

De zomervakantie kan dus in ieder geval, zij het met beperkingen, vanaf 1 juli beginnen. De maatregelen zoals 1,5 meter afstand blijven vanzelfsprekend wel gehandhaafd. Ook is nog onduidelijk wat er zal gebeuren met de verschillende horecagelegenheden maar de terrassen mogen natuurlijk ook op de campings open. Reden genoeg voor opluchting dus.

De maatregel van het openen van de campings is, net zoals alle maatregelen, onder voorbehoud. Het is voorlopig nog even afwachten wat er met de verspreiding van het virus gaat gebeuren op het moment dat de maatregelen soepeler worden. Dat betekent; voorzichtig blijven doen met zijn allen!

Na deze aankondiging ontvingen we direct een aantal boekingen en een aantal klanten maakten gebruik van hun voucher om hun boeking te verplaatsen na 1 juli. Wij verwachten daarom topdrukte gedurende de maanden juli en augustus dus als jij nog een camper wil boeken is ons advies daar niet te lang mee te wachten.

Op onze website zie je in een oogopslag welke campers er nog beschikbaar zijn en daar kun je direct een camper boeken.

Voor meer en actuele informatie omtrent het corona-virus en kamperen kun je ook terecht op de site van de anwb

Wij zijn open