The Beach camperbus

Ook in de herfst zitten wij bij Camperpunt van Herpen niet stil. Na een ontzettend druk seizoen zijn wij alweer druk aan het voorbereiden voor 2020.  Veel positieve reacties maakten 2019 een zeer geslaagd seizoen. En hier zijn wij trots op!

We zijn ontzettend blij te kunnen melden dat er deze winter maar liefst 2 nieuwe camperbussen zullen worden toegevoegd aan de huidige vloot. We hebben wel aan het einde van deze zomer afscheid moeten nemen van onze eerste camperbus, de Dava. We weten ondertussen van de nieuwe eigenaar dat ze er al een aantal mooie en avontuurlijke reizen mee hebben mogen maken.

De eerste bus die onze vloot zal gaan uitbreiden is een Dethleff integraal camper. Een compacte en uitgebreide camperbus die van alle gemakken is voorzien. Zijn uitstraling is haast retro te noemen maar wat betreft luxe en comfort doet hij zeker niet onder voor de andere camperbussen. Wij denken dat deze “oudgediende” nog jaren mee kan en veel van onze klanten een onvergetelijke vakantie zal gaan bezorgen. Kijk eens op onze website voor meer informatie over The Beach!

Vanwege de enorme populariteit van de Roja Peugeot Boxer camperbus krijgt deze er een zusje bij.  Aankomende winter zal deze nieuwe bus volledig in eigen beheer worden omgetoverd in een luxe camperbus met de naam “Lela”. Het uiterlijk van deze nieuwe camperbus zal slechts enkele minieme verschillen hebben met de Roja.

The beach camperbus