GA OP WIJNROUTE MET DE CAMPERBUS

Wilt u graag een wijnroute bezoeken? Waarom niet in een luxe camperbus? Reizend met een camperbus geniet u van veel voordelen en bent u van alle gemakken voorzien. U kunt overnachten waar u wenst. Let wel even op want niet overal is het toegestaan met uw camperbus te overnachten. Er zijn speciale plaatsen aangewezen waar dit wel mag. Op de website van de NKC vindt u meer informatie over waar dit is toegestaan. Als u deze weet is het plannen ven een wijnroute een fluitje van een cent.

Camperplaats kiezen voor uw camper

Als u er even heerlijk tussenuit gaat en ervoor kiest om een wijnroute met een camperbus te volgen, dan is het van belang dat u op tijd stopt. Heerlijk eten en overnachten op bijzondere plaatsen hoort er bij. In de Elzas bijvoorbeeld zijn talrijke campings waar u kunt verblijven in een mooie en natuurlijke omgeving. Er zijn in totaal meer dan honderd campings te vinden in het gebied van de Elzas. U kunt denken aan een camping met een zwembad, maar misschien ook op een boerderij of in de wijngaarden. Er is keus genoeg! Ook dat is heel aangenaam en zo kunt u een hele mooie omgeving verkennen. U kampeert dag in dag uit in de natuur terwijl u onder de uw luifel geniet van de lekkerste wijnen. In het hoogseizoen kan het erg druk zijn dus wellicht is het voor- of naseizoen ook een optie.

Camper huren bij ons en ga op wijnroute

Wilt u een camper huren? Kiest u dan nu voor Camperpunt van Herpen. Een goed moment om nu alvast meer informatie in te winnen over onze mogelijkheden voor 2018. Het is heerlijk om de vrijheid te ervaren van een camperbus terwijl u door de Elzas toert. Wij kijken graag met u mee welke camper het beste bij u past. Zorgeloos de wijnroute volgen en genieten van een heerlijke vakantie, dit is mogelijk bij Camperpunt van Herpen!