Marion van Limpt

Vorig jaar maakte ik van dromen en durven DOEN !
Een wens die al heel wat jaren op mijn bucketlist stond werd werkelijkheid.
Alleen op pad gaan met een camper was best een dingetje maar het werd een fantastische ervaring! Niels en Michiel van camperpunt van Herpen in Berlicum hebben mij enorm geholpen om deze stap te durven zetten, waardoor ik vorig jaar twee keer in de verlenging ben gegaan. Ik wilde, eenmaal weg, niet meer naar huis!

Een reisverslag van vorig jaar, online nog te lezen op de site, gemaakt op een regenachtige dag in de Stiki, maakt dat ik dit paasweekend op pad ben met de Lela van camperpunt van Herpen, ik heb een weekend camper gewonnen door mijn reisverslag, wat fantastisch! Met heel veel dank aan Niels en Michiel! En wat krijg ik er ook nog bij, jawel een zonnetje! Mijn geluk kan niet op!

Paaseieren en Paashazen zoeken rondom het Lingemeer leek me een goed idee.
Een camping bij de boer, ik word er blij van, dus zo kwam ik in Ommeren terecht. Langzaam begon het weer te kriebelen maar deze keer ga ik voor een maatje groter wat ook een soort van spanning oplevert. In de hoogte, ach, dat lukt wel, maar in de breedte en lengte wat meters erbij is toch een soort van spannend. Zeker als je een Toyota Aygo gewend bent….dan is dit serieus een groot verschil!

Maar zaterdag 8 april naderde en ik ging met gezonde spanning richting Camperpunt van Herpen, daar werd ik door Niels wegwijs gemaakt in de Lela.
Woooooh dit is serieus een grote bus maar zo vet leuk!

En daar ging ik, de navigatie ingesteld op eieren…
Heel eerlijk, van tevoren toch nog maar even een plasje en een zuchtje…en hopsakee.

Vroeger, toen we met de tent, vouwwagen en later met een caravan op pad gingen begon de vakantie bij de reis, dat had ik me nu ook voorgenomen.
Dus 20 km verderop was het tijd voor koffie, over de helft dus het was hoogtijd…;)

Aangekomen op de camping werd mij een doosje eieren aangeboden, dus de navigatie had me niet in de steek gelaten.

In z’n achteruit moest ik mijn camper op een camperplaats inparkeren.
Leuk idee, na 8 keer steken stond ik volgens een hulp van de camping goed, oef!
Bestaat er geen mover onder een camper, gat in de markt zou ik zeggen voor al die single dames die dit avontuur ook aan willen gaan.

Stroomkabel eraan, stoel en tafel buiten, zitten, en wijn met een nootje.
De vakantie kan beginnen, want zo voelt het meteen, in de Lela Camperbus is het nu al een feestje en ik ben nog maar een paar uurtjes op pad.

Terug naar de basis, op je slippers naar een douche, tas onder je arm, wandelen naar het toilet, een praatje met de buren, eenvoudig prakje op een vuurtje, in de avond je campingstoel inklappen, kneuteren in een klein thuis, maar ook een fantastisch lekker cosy bedje in een magnifieke camper!
Een totaal pakketje voor mij, er ontbreekt niets!

In de zomer neem ik de(ze) Lela weer heel graag mee en ga ik weer heerlijk op pad! Wat een fantastisch voorproefje, met dank aan Camperpunt van Herpen in Berlicum!

Dank Niels en Michiel!