Het voorjaar is in aantocht!

Terwijl de temperatuur voorzichtig boven het vriespunt begint uit te komen zijn we bij Camperpunt van Herpen druk met de voorbereidingen voor het seizoen 2019. Alle camperbussen worden op dit moment grondig nagekeken en over twee weken gaat de eerste bus alweer rijden.

Daarnaast zijn we ontzettend druk bezig met de afwerking van onze nieuwste aanwinst de Roja. Deze luxe camperbus is een maatje groter dan je van ons gewend bent. Met zijn zeer uitgebreide interieur wordt dit een fantastische camperbus om langere tijd rond te trekken. Wil jij deze camperbus huren dan kun je dat eenvoudig doen via onze geheel vernieuwde website. Nadat ons moederbedrijf Autopunt van Herpen vorig jaar een geheel vernieuwde website heeft gekregen vonden we het nu tijd de site van Camperpunt daarmee in lijn te brengen. Het zoeken en boeken gaat via de vernieuwde site nu nog eenvoudiger!

Wilt u liever langskomen en samen met een van onze medewerkers een boeking maken? Ook dat kan natuurlijk nog steeds, zoals u van ons gewend bent staat de koffie klaar!

Voorjaar en kamperen