Joris Lammers is onderweg

Eerder besteedden we al aandacht aan Joris Lammers die als een SRV-man visite gaat rijden. Nu is het dan zover; Joris is onderweg. Met een speciale camperbus van Camperpunt van Herpen gaat hij naar de klanten toe. De Camperbus is geheel aangepast aan het doel van Joris.

In de camperbus kunnen de klanten, geheel volgens de richtlijnen van het RIVM, de kleding passen waar ze om gevraagd hebben.

Joris Lammers op locatie

De exclusieve herenmodezaak in de Verwersstraat in ’s-Hertogenbosch was eerder alleen open op afspraak.  Joris zocht creatief naar een alternatief. “Afwachten is geen optie. Ik wil mijn klanten ontmoeten om ze te kunnen ontzorgen en dan moet je op locatie. Dat kan met deze rijdende shop en kleedkamer.”

Binnenhof

Voor de komende dagen staan al afspraken ingepland in Breda, Nijmegen, Waalre en in ’t Gooi. “En ik zou graag naar het Binnenhof rijden om de mannen van het kabinet te ondersteunen. Wie weet komt het nog, voorlopig zijn we zo lekker actief op een manier die voor een kledingzaak toch wel heel bijzonder is”, lacht Joris Lammers.  Ondersteunde bedrijven van dit initiatief zijn Busjehuren.nl, Camperpunt Van Herpen, Snijders Advocaten, Banken Champignons, ADC Nederland en Damen Communicatie.

Dank voor de Goede Zorg

Joris Lammers: “Het aardige is dat alle betrokken partijen en bedrijven belangeloos meewerken. Dat maakt dat we zo’n tien procent van de omzet kunnen schenken aan een initiatief dat in dit Corona-tijdperk  zeer goed werk verricht.” De keus is gevallen op een Bosch initiatief: de stichting Dank voor de Goede Zorg. Zorgmedewerkers  in de regio ontvangen maaltijden op sterren-niveau, bereid door Bossche chefkoks onder leiding van Edwin Kats. “Zo helpen we elkaar en dat is in deze tijden precies de bedoeling.”

DTV Nieuws

DTV Nieuws besteedde ook aandacht aan het originele plan en plaatste een leuk filmpje van Joris Lammers op hun facebookpagina.

Joris Lammers is eigenaar van Joris Lammers Luxury Menswear

Joris Lammers voor bus van Camperpunt van Herpen