Met de camperbus naar Frankrijk

Het beste van een verblijf in een camperbus in Frankrijk is de vrijheid om op veel verschillende locaties te verblijven. In tegenstelling tot andere landen, die je overnachtingen beperken tot uitsluitend aangewezen campings, biedt Frankrijk je de vrijheid en variatie om op veel verschillende plaatsen en verborgen schoonheidspunten in een opwelling te stoppen. Als je eenmaal gewend bent aan deze vrijheid, is er echt geen sprake meer van terughoudendheid bij het boeken van campings voor de komende vakantie!

Om je te helpen hebben wij een aantal van de beste websites verzameld met geweldige plekken om te verblijven!

Campings voor de camperbus

Als je op het internet gaat zoeken dan kunnen wij je drie geweldige websites aanbevelen die je helpen goede campings te vinden om je op weg te helpen. Je kunt soms vooruit boeken, maar voor veel van hen zijn plaatsen het hele jaar door beschikbaar.

De meeste campings werken op een ‘vertrek om 11 uur’ -systeem. Dus, als je aankomt tussen 12 uur en 14 uur in de namiddag, zullen veel kampeerders de camping net verlaten. Streef naar deze aankomsttijd en je zult waarschijnlijk vaak plaats hebben. Neem een ​​kijkje op www.pitchup.com, ze geven je alle details over faciliteiten en je kunt ook online boeken op deze website. ACSI-campings (Auto Camper Service International) is een campingorganisatie die ook een telefoonapp heeft. Je kunt lid worden en profiteren van kortingspercentages met korting. Dit is niet nodig als je enkel hun site wil bezoeken. Op de ACSI-website kun je campings selecteren op thema’s – zodat je eenvoudig kunt kiezen tussen kleine en rustige waterparken en kinderentertainment.

Andere plaatsen om te verblijven

Als je wat moediger bent, kun je overnachten bij een Aires de Services. Hierover kun je meer informatie vinden op de website van Homecamper. Homecamper is een geweldige website waarmee je een verblijf van één nacht op privé-eigendom kunt boeken. De Aires de Services zijn gebieden die speciaal zijn ontworpen voor campers en camperbussen om je afvalwatertanks en chemische toiletten leeg te maken en om de camperbus te vullen met vers water. Velen bieden dit gratis aan als deel van de gemeentelijke diensten van de stad. Andere kunnen elektriciteit aanbieden en opladen met behulp van een tokensysteem op een onbemande plaats. Sommige bieden de Aires de Services voor passerende campers seperaat aan, maar ze maken soms ook deel uit van een camping. Dus als je daar wilt overnachten, moet je de kosten van de camping betalen. France Passion is een ander netwerk voor overnachtingen op ambachtelijke boerderijen en locaties. Vaak zijn ze gratis voor campers.

Onze laatste tip is www.Park4night.com. Dit is een website voor het delen van ervaringen, zoals goede plaatsen om aan de slag te gaan en een nacht door te brengen. Deze plaatsen zullen echt alleen zo goed zijn als de beoordeling van de laatste persoon maar deze website is fantastisch voor het opsporen van die verborgen schoonheidspleinen die je alleen met camperbussen kunt bereiken.

Wilt u een compacte en luxe camperbus huren dan bent u bij ons aan het juiste adres!

Frankrijk