MET DE CAMPER NAAR EEN FESTIVAL

Als u binnenkort met een camperbus naar een festival wilt gaan, is het verstandig om vooraf goed te bekijken wat de opties zijn. Niet bij ieder festival is het toegestaan of soms worden er strenge regels toegepast. Niet geheel onterecht overigens want in het verleden zijn er wel enkele incidenten geweest met slecht onderhouden campers en camperbussen. Vaak ging het dan fout met ondeugdelijke gas-systemen. Onze camperbussen zijn geheel in eigen beheer en volgens de laatste richtlijnen gebouwd. Elke camperbus heeft een uitgebreide keuring ondergaan bij de RDW (Rijksdienst voor Wegverkeer). Veel festivals eisen dat u een plekje reserveert en meestal kan dit op het moment dat u de kaartjes koopt. Een uitgebreide lijst van festivals die in 2018 zullen plaatsvinden vindt u op de website van festivalinfo.

Festival bezoeken met camper

Lekker feesten op een festival, of dat het nu een of meerdere dagen duurt, de camperbus is vanzelfsprekend ideaal. Onze camperbussen zijn van alle gemakken voorzien en zo zult u ontdekken hoe heerlijk ontspannen het is. Lekker feesten, niet op de tijd letten maar gewoon genieten van al dat moois bij elkaar. Al uw persoonlijke spullen blijven achter in uw camperbus en na het festival direct genieten van uw heerlijke bed. De volgende dag weer uitgerust opstaan om naar huis te rijden of misschien nog een dagje feesten.

Snel een camper huren

Geniet daarom ook van de voordelen die een camperbus te bieden heeft. Neem daarvoor eens geheel vrijblijvend contact met ons op en wij helpen u graag verder.