ONTDEK DE SPAANSE STEDEN

Als u er even met de camperbus tussenuit wilt, dan is het verstandig om uw reis goed voor te bereiden. Spaanse steden zijn meer dan de moeite waard om te ontdekken met de camper. Er zijn wel een paar dingen waar u voorafgaand aan de reis rekening mee moet houden. Met hoeveel mensen gaat u namelijk op reis? Gaan er kinderen mee? Gaan er huisdieren mee? Wat is uw budget? Hoeveel dagen wilt u gaan? Zomaar een paar vragen waar u aan moet denken, zodat u uw camperreis goed voor kunt bereiden.

Met de camperbus naar Spanje

Lekker even met de camperbus naar Spanje rijden en genieten van al dat moois. Heerlijke zomerse temperaturen en lekkere tapas eten onderweg! Natuurlijk wilt u hier ook met uw familie van genieten! U kunt daarvoor een camperbus huren en dan van een heel mooi uitzicht genieten, namelijk vanaf het zuidelijkste puntje van Europa! Er zijn verschillende tochten die u kunt maken met uw camper door Spanje. U kunt ook zelf erop uit trekken en vanaf daar bekijken waar dat u naar toe rijdt. In ieder geval kunt u zich hier weken lang prima vermaken en dan nog komt u tijd tekort!

Tips camperreis Spanje

Met de camper naar Spanje is een heerlijke tocht en met deze tips gaat u het nog aangenamer maken! Een mooie plaats aan de Middellandse Zee is Cap d’Agde, hier geniet u echt van een ontspannen vakantie. Vanuit hier kunt u de kern van Agde bezoeken en genieten van strand, zee en de haven. Vanaf de boulevard heeft u uitzicht over een prachtige omgeving. Als u richting Barcelona gaat, dan is Figueres een aanrader. Hier kunt u Theatro Museo Dali in Figueres bezoeken, erg interessant en leerzaam.

Camperbus huren

Voor een heerlijke camperreis met de camperbus gaat u de Spaanse steden ontdekken. Daarvoor kunt u nu bij Camperpunt van Herpen terecht. U kunt bij ons nu meer informatie inwinnen over onze mogelijkheden. Geniet u snel van uw vrijheid om met de camper op pad te gaan. Dit is het ideale moment om samen te bekijken wat de voordelen zijn. Met de camper kunt u namelijk heerlijk rondtrekken en bent u nergens aan gebonden. De Spaanse steden bieden u zoveel moois, genoeg tijd om veel te bekijken in korte tijd. Met de camperbus gaat u het heerlijk naar uw zin hebben. Wij staan voor u klaar om u hier alles over te vertellen.