ONZE CAMPERBUSSEN IN TOPCONDITIE

Als u op vakantie gaat met de camper, dan is het belangrijk dat u op uw camperbus kunt vertrouwen. Onze camperbussen zijn altijd in topconditie en daar kunt u op rekenen! Onze camperbussen worden verhuurd vanaf ons zusterbedrijf Autopunt van Herpen en daarom worden onze camperbussen voortdurend gecontroleerd. Elke keer als een camperbus retour komt kijkt een monteur of er geen technische gebreken zijn. Als u op pad gaat, wilt u er zeker van zijn dat alles werkt en naar behoren functioneert. Autopunt van Herpen is al lange tijd een gerenommeerde naam in de omgeving en wij mogen buigen op een zeer ruime ervaring als het gaat om klanttevredenheid. Iets wat u direct terug ziet op het moment dat u een camperbus bij ons huurt. Ook een duidelijke instructie is van belang. Wij nemen ruimschoots de tijd voor u! Wij vinden het belangrijk dat alle vragen worden beantwoord, zodat u zorgeloos aan uw reis kunt beginnen. Of dat u nu met twee personen weg wilt gaan of met het hele gezin.

De camperbus voor uw droomvakantie

Vanaf nu kunt u aan uw droomvakantie beginnen en de voorbereidingen treffen. Hoe gaat u te werk?

  • U gaat bekijken wanneer u vrij heeft en waar u naar toe wilt.
  • Voor hoeveel personen zijn de camperbussen geschikt?
  • Wanneer zijn de camperbussen beschikbaar?
  • Wat zijn de totale kosten?

Allemaal vragen waar dat u vooraf over na kunt denken en wat u vooraf uit kunt zoeken. Hierdoor weet u echt waar dat u aan toe bent en wij zorgen er graag voor dat u weet wat u van ons kunt verwachten.

Camper huren?

Wilt u ook graag een camperbus huren om er even lekker tussenuit te gaan en lekker te kamperen, ongeacht wat voor weer het is? Kies dan nu voor Camperpunt van Herpen. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op en wij helpen u graag verder.