The Beach | Integraal Camperbus 4 persoons

Omschrijving The Beach camperbus
We hebben er best even over nagedacht voordat we dit “oud” modelletje aan onze vloot toevoegden. Vanaf de start van Camperpunt van Herpen bieden wij onze gebruikers namelijk zeer jonge en moderne camperbussen aan. Toch vonden wij dat The Beach een zeer welkome uitbreiding is. Zijn uitstraling is haast retro te noemen maar wat betreft luxe en comfort doet hij zeker niet onder voor de andere camperbussen.

Compact maar toch ruim!
Van buiten toch compact maar van binnen geeft deze camperbus je een heerlijk ruimtelijk gevoel. Van alle gemakken voorzien zoals ringverwarming, een toilet en douche met natuurlijk…warm water. Het ruime bed wordt tijdens het rijden eenvoudig omhoog gehouden en is binnen enkele seconden naar beneden. Veel kastruimte en een zeer ruime eettafel met banken maakt deze camperbus perfect voor langere reizen ook buiten het hoogseizoen. De 4 persoons dinette is om te bouwen tot een ruim 2 persoonsbed.

Rijden met The Beach
Op het moment dat je plaats neemt in de luxe bestuurdersstoel begint je vakantie! En ook je bijrijder zal zich vorstelijk in zijn/haar stoel kunnen laten zakken. De integraal camperbus beschikt over een enorme grote voorruit die je een heerlijk en ontspannen zicht geeft over de weg die voor je ligt. Moet je een stukje achteruit dan biedt de achteruitrij-camera je voldoende zicht zodat je eenvoudig manoeuvreert.

De inrichting van de Beach camperbus
Al onze camperbussen zijn volledig ingericht en het enige wat je zelf mee moet nemen is beddengoed. Wil je exact weten wat er allemaal in zit neem dan eens een kijkje op de inventarislijst.

Bouwjaar : 2003
Brandstof : Diesel
Kenteken : 69-PL-KZ
Kilometers vrij per dag : 400 km
Merk type : Dethleff Integraal Camper
Parkeersensoren achter : nee
Slaapplaatsen : 4
Zitplaatsen : 4
Reserveren
%d bloggers liken dit: