Lela | Peugeot Boxer 2 persoons camperbus

Omschrijving

Omschrijving Lela Camperbus
Heb je behoefte aan meer ruimte en comfort dan is de Lela jouw camperbus! Bij de bouw van deze camperbus is gebruik gemaakt van een verlengde en verhoogde Peugeot Boxer met een zeer sterke motor die maar liefst 150 pk levert. Wel zo lekker in de bergen! De hele camperbus is op stahoogte en beschikt over een vast bed in de achterzijde. Een natte cel waarin de douche en toilet zijn samengebracht zorgen ervoor dat je de camper niet meer uit hoeft. Dit is natuurlijk helemaal luxe als je van plan bent meerdere dagen weg te blijven van de “bewoonde wereld”. In het voor- en naseizoen zorgt de ringverwarming ervoor dat het door de gehele camperbus behaaglijk warm is. Door de vele ramen is het heerlijk licht in de gehele bus.

Inventaris Lela Camperbus
Al onze camperbussen zijn volledig ingericht en het enige wat je zelf mee moet nemen is beddengoed. Wil je exact weten wat er allemaal in zit neem dan eens een kijkje op de inventarislijst.

De Lela is uitgerust met een aantal extra's zoals een bedieningspaneel voor de elektriciteit en een bedieningspaneel voor de boiler/verwarming. Daarnaast beschikt de Lela over een cassettetoilet. Wij hebben daarom een aantal belangrijke handleidingen van de Lela camperbus op onze site gezet.

Handleidingen Camperbus

Voorzieningen
Kenteken : H-854-TH
Brandstof : Diesel
Merk type : Peugeot Boxer
Bouwjaar : 2019
Slaapplaatsen : 2
Zitplaatsen : 4
Achteruitrijcamera : Ja
Beschikbaarheid
Reserveren

Onze campers bezichtigen?

Wil je graag even binnen kijken in onze campers?

Maak dan eerst even een afspraak, dit kan eenvoudig tijdens onze openingstijden op telefoonnummer 073-503 12 24.

Team Camperpunt