Ruben | Fiat Ducato 2 persoons camperbus

Omschrijving

Omschrijving Ruben Camperbus
Wij stellen aan u voor camperbus Ruben. Ruben is, in tegenstelling tot onze andere campers, niet in eigen huis gebouwd. Toch vielen wij meteen voor deze ruim uitgeruste camperbus. De verlengde en verhoogde Fiat Ducato is bij deze Pössl camperbus de basis geweest. De Ruben is voorzien van een ruime natte cel en een relatief ruime zithoek. De voorstoelen kunnen beide gedraaid worden wat het mogelijk maakt met meerdere mensen aan de tafel te zitten. Een tafel die overigens eenvoudig groter te maken is. Wat ook opvalt is de grote koelkast waardoor langere dagen wild-kamperen tot de mogelijkheden behoort. De extra grote gasfles is hierbij ook een groot voordeel. De bun biedt plaats voor twee gasflessen dus u zit niet snel zonder!. Het compacte keukenblokje is een beetje schuin geplaatst wat de inrichting een speels effect geeft.

Op de Ruben is een zeer zware fietsendrager gemonteerd die elektrisch omhoog en omlaag kan. Dit geeft u de mogelijkheid ook zwaardere elektrische fietsen mee te nemen. Camperbus Ruben is wit van kleur wat in de zomer de camperbus lekker koel houdt. De krachtige 130 pk motor laat de camperbus ook goed door de bergen sturen. Een achteruitrijcamera en navigatie module maken de Ruben compleet.

Interieur Ruben Camperbus
Het bed is 195 cm lang en 132 cm breed. Het matras is gemaakt van maar liefst 14 cm dik koudschuim wat een heerlijk slaapcomfort garandeert.

Vanzelfsprekend beschikt de “Ruben” over een verwarming met een geïntegreerde boiler. De verwarming verwarmt binnen no-time de hele camper inclusief de natte cel (toilet en douche). De boiler geeft je een bescheiden hoeveelheid warm water waarmee je een korte tijd kunt douchen in de camper. Via de achterdeuren kom je bij het technische deel van de camperbus. Hier bevinden zich de verwarming/boiler en de gasflessen. Dit alles is compact en slim ingebouwd waardoor er een zee van ruimte overblijft voor jouw eigen spullen. Standaard liggen hier twee buitenstoelen, een campingtafel en overige onmisbare campingartikelen zoals waterslang en elektrakabel. Er blijft nog meer dan voldoende ruimte over om je spullen op te slaan tijdens jouw reis.

Veel van onze huurders kiezen ervoor hun fietsen mee te nemen en steeds vaker zijn dit elektrische fietsen die normaliter te zwaar zijn voor de standaard fietsendragers. Op de “Ruben” camperbus hebben we daarom bewust gekozen voor een zware fietsendrager die het wel mogelijk maakt elektrische fietsen mee te nemen. Deze fietsendrager klap je in een handomdraai weg zodat de achterzijde van de camperbus bereikbaar blijft. De watertank heeft een inhoud van 84 liter als ook de vuilwatertank. Dit geeft je de mogelijkheid een aantal dagen weg te blijven zonder deze bij te vullen. De zuinige koelkast en ledverlichting zorgen ervoor dat je gedurende die tijd ook voldoende stroom hebt zonder daarbij je startaccu leeg te trekken.

Inrichting Ruben Camperbus
Al onze camperbussen zijn volledig ingericht en het enige wat je zelf mee moet nemen is beddengoed. Wil je exact weten wat er allemaal in zit neem dan eens een kijkje op de inventarislijst.

Tot slot
Al met al menen wij met deze nieuwste aanwinst tegemoet te komen aan de wensen van onze huurders en wij hopen dat we er met zijn allen veel plezier aan gaan beleven!

Handleidingen Camperbus

Voorzieningen
Kenteken : 9-THZ-05
Brandstof : Diesel
Merk type : Fiat Ducato
Bouwjaar : 2013
Slaapplaatsen : 2
Zitplaatsen : 2
Achteruitrijcamera : Ja
Beschikbaarheid
Reserveren

Onze campers bezichtigen?

Wil je graag even binnen kijken in onze campers?

Maak dan eerst even een afspraak, dit kan eenvoudig tijdens onze openingstijden op telefoonnummer 073-503 12 24.

Team Camperpunt