De Anne Camperbus, eigentijds en eigenwijs!

In de week dat er in Nederland een avondklok werd aangekondigd legden wij de laatste hand aan onze nieuwste camperbus “Anne”. Meer dan drie maanden hebben we gewerkt aan deze eigentijdse en eigenwijze camperbus. Naar eigen creatief ontwerp hebben we geprobeerd tegemoet te komen een de wensen van onze gebruikers. De “Anne” is een maatje groter dan onze andere camperbussen en dit vertaalt zich direct in een heerlijk ruimtelijk gevoel op het moment dat je de deur opent.

Zo is er een relatief zeer ruime keuken ingebouwd en is het bed ook een maatje groter dan je van ons gewend bent. Vanzelfsprekend is alles aanwezig wat je mag verwachten maar bij de “Anne” zijn we net een stapje verder gegaan. We hebben ons eens heerlijk uitgeleefd op innovatieve slimmigheidjes zoals een zwevende tafel, subtiele bluetooth speakers en nog veel meer. Wij hopen dat deze kleine verbeteringen positief zullen bijdragen aan jouw vakantie.

Deze week is de “Anne Camperbus” gekeurd door de RDW en dus vanaf nu te huur. Kijk snel op onze verhuurpagina voor meer informatie, foto’s en beschikbaarheid!