De Roja, onze nieuwste aanwinst!

Al eerder besteedde we aandacht aan onze camperbus in aanbouw de Roja. Nu kunnen we vol trots melden dat deze afgelopen week door de RDW is gekeurd en dat de Roja vanaf volgende week te huur zal zijn. Deze nieuwste aanwinst verschilt op veel fronten van onze eerdere camperbussen.

Allereerst is de Roja camperbus een maatje groter dan onze overige camperbussen. Daarnaast beschikt deze camperbus over een aantal extra’s die de extra ruimte toestaat. Zo heeft de Roja een vast bed, een luxe ringverwarming en een natte cel. Deze mooi afgewerkte natte cel bestaat uit een toilet en een handdouche zodat u eenvoudig een aantal dagen “echt” weg kan blijven. Vanzelfsprekend is er een grote koelkast aanwezig en een kook/wastafel combinatie.

De extra grote bus biedt ook meer opbergruimte en dit merk je vooral achterin onder het vaste bed. De camperbus beschikt ook nog eens over een achteruitrijcamera en sensoren! Al bij al veel extra’s die je vakantie nog leuker zal maken. Kijk snel bij onze campers als je deze camperbus eens wilt huren. De prijs begint al vanaf € 125,- per dag.

De Roja met luifel

Net als al onze camperbussen heeft ook de Roja een luifel. Deze draai je letterlijk in een handomdraai open, stoeltje eronder en relaxen maar!

De toilet in de natte cel

Een toilet aan boorde, wel zo handig toch! Helemaal als je langere tijd in de “wildernis” wil blijven…

De schuifdeur

Vanaf de zijkant kom je de camperbus binnen, een electrisch bedienbaar opstapje maakt het net iets eenvoudiger…

Je eettafel

Mocht het weer onverhoopt iets minder zijn dan eten jullie toch gewoon binnen…

Lekker kokkerellen...

In de kleine compacte keuken maak je de heerlijkste gerechten…