Op naar 2023!

Nu ook 2022 weer ten einde loopt is het een mooi moment terug te blikken. In 2022 namen we voorzichtig afscheid van Corona en vooral van de vele beperkingen die ons werden opgelegd. Voor Camperpunt van Herpen waren het juist drukke tijden omdat op vakantie met een camperbus juist één van de weinige mogelijkheden bleek om toch nog even lekker weg te kunnen. Veel campings waren genoodzaakt hun deuren te sluiten of er waren veel beperkingen voornamelijk met betrekking tot sanitaire voorzieningen. Een camperbus, en zeker de wat grotere, gaf onze huurders de mogelijkheid en vrijheid ook af en toe een paar dagen “off grid” te blijven. Een eigen toilet en douche zijn dan vanzelfsprekend onmisbaar. En ten tijde dat de horeca (deels) gesloten was konden onze huurders knus en gezellig kokkerellen in de camper.

2022 was voor ons ook het jaar een nieuw onderkomen te zoeken omdat we te groot werden onze activiteiten op de Sassenheimseweg door te zetten. Onze nieuwe locatie aan de Milrooijseweg 15 te Berlicum biedt ons de mogelijkheid door te bouwen aan verdere groei. De meesten onder u kennen dit pand nog van Autocenter Berlicum dat hier sinds 1993 gevestigd was onder leiding van André Jetten. Op slechts zo’n 150 meter van Autopunt van Herpen hebben we hier nu de ruimte onze camperbussen binnen te stallen en nieuwe campers te bouwen. Zo zal onze vloot aankomend jaar worden uitgebreid met maar liefst 3 nieuwe campers! Loop vooral eens binnen voor een kijkje, de koffie staat ook hier zoals u van ons gewend bent voor u klaar.

Vanaf het begin van het seizoen 2022 vroegen we onze huurders vakantieverhalen en foto’s met ons te delen. Een aantal van u heeft dat ook gedaan en voor ons was het enorm leuk deze verhalen te lezen en te kijken naar de foto’s. Onze camperbussen rijden door heel Europa maar het viel ons op dat velen van u in 2022 kozen voor Scandinavië. We ontvingen daar ook veel positieve reacties op dus wellicht een idee voor aankomende reizen. Uit de ingezonden verhalen konden we niet om het verhaal heen van Marion van Limpt. Haar enthousiasme spatte van het scherm bij het lezen van haar avonturen. Wij willen haar daarom graag belonen met een gratis weekend weg met een camperbus naar keuze. Van harte gefeliciteerd Marion!

Wij hopen ook in 2023 weer veel mensen blij te mogen maken met onze camperbussen. We roepen ook dit jaar weer iedereen op jullie verhalen en foto’s met ons te delen! Dit kan eenvoudig via onze website. Rest ons nog iedereen te bedanken voor een mooi jaar en graag tot ziens in 2023 vanuit ons nieuwe pand aan de Milrooijseweg te Berlicum.