Romantiek; Valentijns diner in een camper!

Nog steeds hebben we met zijn allen last van de lockdown en de avondklok. Toch zijn er ondernemers die op een creatieve manier iets leuks weten aan te bieden. Zo ook Bas Roffel van restaurant Mmoodz in Berlicum. Hij kwam op het idee een beperkt aantal gasten toch de gelegenheid te bieden romantisch te dineren buitenshuis.

Romantisch want de datum is 14 februari; Valentijnsdag! Voor zijn restaurant komen 3 camperbussen te staan die vanzelfsprekend helemaal in stijl zullen worden aangekleed en verlicht voor deze gelegenheid. Samen met jouw geliefde kun jij dan genieten van een overheerlijk 5 gangen diner inclusief non-alcoholische drank en Valentijnsgeschenk. Hoe leuk is dat! Wij van Camperpunt van Herpen vonden het in ieder geval zo’n leuk idee dat wij direct 3 van onze camperbussen beschikbaar stelden. Op deze manier kan Bas u verwelkomen in “de Anne”, “de Roja” of “de Mats” camperbus.

Vanzelfsprekend houdt het team van Mmoodz zich aan de RIVM richtlijnen en vragen aan jou dat te respecteren. Voor meer informatie kun je kijken op de website van Mmoodz.

De adresgegevens van Mmoodz zijn:

Mmoodz