TERUGBLIK

Rond februari van afgelopen jaar kwamen wij op het idee personenbussen om te bouwen tot luxe camperbussen en deze aan te bieden via de verhuur. Een aantal brainstormsessies later werd al snel besloten tot de aanschaf van 3 zeer jonge bussen waarvan wij vonden dat deze geschikt waren tot de ombouw. Er werd hard gewerkt en al snel werd de eerste bus gekeurd door de RDW. Ondertussen kreeg ook de website steeds meer vorm en kregen we een gezicht op facebook. Bus 2 en 3 werden voltooid. Op dat moment werd het idee geboren de bussen een naam te geven en we besloten de namen van onze kinderen te gebruiken als leidraad. Parkeerplaatsen werden vastgelegd op het terrein van Autopunt van Herpen en vanaf midden juli stonden de campers 

Eerste boekingen

Al snel kwamen de eerste informatieaanvragen en boekingen binnen. Vanuit allerlei richtingen wist men ons te vinden. De Olno werd zelfs dubbel geboekt waardoor we iemand enorm teleur moesten stellen. Gelukkig konden we door het schuiven van data achteraf iedereen gelukkig maken. Onze camperbussen werden gepubliceerd op Camptoo en Goboony, websites waar particulieren en bedrijven hun campers aan een zeer breed publiek kunnen aanbieden. Daarnaast zijn onze camperbussen vanaf volgend jaar ook te boeken zijn op busjehuren.nl.

Winter

De aankomende periode zullen wij gebruiken om onze camperbussen weer volledig na te kijken zodat ze 100% technisch in orde zullen zijn voor volgend jaar. Wij danken alle huurders die afgelopen jaar met een van onze campers op pad zijn geweest voor het vertrouwen. Aan de hand van de vele positieve en enthousiaste reacties die wij mochten ontvangen denken wij op de goede weg te zitten. Ook ontvingen wij een aantal zeer goede en bruikbare tips van u als huurder en de eerste aanpassingen zijn hierdoor reeds doorgevoerd.

Gedurende de wintermaanden staat de Dava opgesteld en uitgestald in de showroom van Autopunt van Herpen. Wij nodigen daarom ook iedereen van harte uit nog eens een kijkje te komen nemen. En zoals u van ons gewend bent staat de koffie voor u klaar!